min: € max: €

A-merken boxershorts (en ander ondergoed) tegen de laagste prijzen. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

KVK nr: 37159504
Rekening nr: 4774278
BIC: INGBN2A
IBAN: NL80INGB0004774278

 

ALGEMENE INFO

Let op! Aangezien we outlet producten hebben zijn de prijzen vaak lager dan elders, dit heeft tot gevolg dat bepaalde maten heel snel zijn uitverkocht.

Om de kwaliteit van de boxershort zo optimaal mogelijk te houden, raden wij u aan om de boxershorts op 30°C te wassen en absoluut niet in de droger te stoppen.

Om de verzendkosten voor u zo laag mogelijk te houden zullen de boxershorts niet altijd in de originele verpakkingen worden verstuurd. Mocht u dit wel willen dan zullen de verzendkosten € 6,95 per bestelling bedragen.

 

PRIVACY & LEGALS

Wij respecteren uw privacy en willen dat u over de nodige informatie beschikt om uw eigen beslissingen te nemen in verband met uw privacy. Boxershortoutlet.nl verstrekt absoluut geen gegevens van u aan derden. Klantgegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te kunnen afhandelen. Uiteraard kunt u zich vrijwillig aanmelden voor onze nieuwsbrief.

SITE UITLEG

In onze HOME vindt u telkens verschillende soorten ondergoed. Wij hebben boxershorts, trunks, longboxers, briefs, hipsters , strings en tanktops. Onder de knop NEW vind u onze laatst toegevoegde artikelen.

U kunt bij ons zoeken op maat, merk, model en prijs. Voor de rest spreekt het voor zich. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen over onze site mail ons dan op Info@boxershortoutlet.nl.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn twee vrienden die al enige jaren met het idee liepen om een eigen onderneming op te zetten. Eerst richtte wij ons op een fysieke onderneming binnen onze woonplaats. Aangezien wij nog jong zijn en wij ieder een eigen huishouden draaiende moeten houden, vonden wij het in deze tijden (crisis 2010) niet verstandig om dit avontuur aan te gaan. Toch bleef het jeuken om iets op te zetten! Na veel gesprekken en observaties hebben wij uiteindelijk gekozen voor het opstarten van een webshop. De kosten van een webshop zijn stukken goedkoper dan het houden van een fysieke winkel. Aangezien er steeds meer mensen via het internet kopen vonden wij het een goed idee om het te proberen met een website. Boxershorts zien wij als een product dat lekker makkelijk is om, zowel voor hem als haar, te bestellen vanuit de luie stoel! Daarnaast zagen wij binnen onze omgeving dat men, naast comfort, steeds meer aandacht besteedt aan het ontwerp van een boxershort. Een van ons heeft jaren gewerkt in een kledingzaak waar dagelijks dit soort A-merk boxershorts over de toonbank vlogen. Echter trok men toch vaak een zuur gezicht als de prijs tevoorschijn kwam. Voorheen kochten we zelf ook Bjorn Borg en daar betaalde we voor een boxershort rond de 25 euro voor. Deze boxershorts vonden wij erg lekker zitten, maar binnen "no time" zat er een gat onder in het kruis en dat vonden we zonde van ons geld. Dit bracht ons aan het denken. Ook concludeerde wij dat er veel spelers op de markt zijn binnen de online underwear branche, en wij realiseerde ons dat wij met iets vernieuwend zouden moeten komen. Deze conclusies samengebracht kwamen wij tot het 'outlet' concept, www.Boxershortoutlet.nl werd een feit!!!
Wij verkopen A-merk outlet boxershorts. Outlet staat bij ons voor de verouderde collectie dat blijft liggen bij de merken, importeurs en/of distributeurs. Wij verkopen absoluut geen artikel met een foutje erin en helemaal geen NEP. Aangezien we outlet zijn, zijn onze prijzen lager dan de "normale" winkel prijzen.

Op het moment voeren we de merken Muchachomalo, Levi's (Levi Struass) , 69 Slam, Chicamala by Muchachomalo, Cavello underwear, I-dare kids underwear en F By Friis de underwear line van Friis & company.

We zijn altijd nog op zoek naar nieuwe merken voor Boxershort Oulet. We zouden ook graag ondergoed van onder meer de volgende merken willen voeren, in ons assortiment:

  • Ed hardy underwear
  • Calvin Klein underwear
  • Pull-in underwear
  • Frank Dandy Superwear
  • DKNY underwear
  • G-star underwear
  • Hugo Boss underwear
  • Tommy hilfiger underwear
  • Resterods

Muchachomalo

Muchachomalo is een Nederlands merk. Ze zijn gespecialiseerd in ondergoed. Ze onderscheiden zich met de rest van de markt met hippe unieke prints op hun boxershorts.

Levi's

Levi's staat bekend om hun denim. Spijkerbroeken met de line 501 is wereldwijd bekend. Bij Levi's ondergoed staan ze bekend om hun basic underwear.

69slam

69 slam is een Australisch merk, ze staan voor zon en zee en relaxen. Wij voeren naast katoen ook Microfiber boxershorts, voor zowel mannen en vrouwen. Ook hebben we strings, hipster en briefs voor vrouwen.

Chicamala

Chicamala dat is de kinderen lijn van Muchachomalo. Ook wij voeren voor de kinderen verschillende soorten ondergoed: Boxershorts, Trunks, Briefs, Longboxers en Hipsters.

Cavello underwear

Cavello staat bekend uit de 'gabber tijd' met hun trainingspakken. Hun ondergoed lijn staat echter haaks op hun trainingspakken lijn. De boxershorts van Cavello underwear worden in dezelfde Fabriek gemaakt als die van Bjorn Borg.

I-dare

I-dare richt zich uitsluitend op kinderen ondergoed. Wij hebben alleen jongen Boxershorts.

Friis & Company

F By Friis is een Deens merk. Ze zijn gestopt met ondergoed op dit moment. Wij hebben de laatste boxershorts van Friis & Company.

Na een jaar hard werken met vallen en opstaan komen we binnenkort met een nieuwe website. Boxershort Corner (www.boxershortcorner.nl) deze website is gericht op de nieuwe collectie boxershorts en ander ondergoed. Met deze website proberen we mee te kunnen concurreren in de online underwear branche. We gaan hier onder andere de merken Emporio Armani, Ralph lauren polo, D&G (Dolce & Gabbanna) etc. voeren. We hebben gemerkt dat mannen boxershorts of ander mannen ondergoed heel goed loopt en dat mannen vaak de nieuwste boxershorts willen.